a U

Werkwijze Interim Management Wij bieden úw oplossing!


Twigt HR Consultancy brengt u internationaal Senior en Medior HR Management ervaring. En ook ervaring met leiding geven aan de (verandering van de) HR afdeling, organisatie verandering of HR project. 

U kunt ons ook als interim HR manager inzetten bij het realiseren van complexe en ingrijpende veranderingen en verbeteringen in de organisatie. Uitdagingen waarvoor de tijd, capaciteit of specifieke vaardigheden, ervaring en deskundigheid in de eigen organisatie vaak ontbreken. Wij combineren kwaliteit, kennis en ervaring met de juiste persoonlijke en communicatieve vaardigheden.

Wij starten altijd met het analyseren van de opdracht. Hierbij kijken we naar uw organisatie of de afdeling waar de opdracht zich op concentreert. Vanuit deze analyse geven wij, als uw sparringspartner, advies over de aanpak. Wij kunnen verschillende leiderschapsstijlen inzetten, afhankelijk van de opdracht. Tijdens de uitvoering zullen we regelmatig onze bevindingen terugkoppelen. En na afloop van de opdracht sluiten wij het project uiteraard af met een gedegen overdracht.

Twigt HR Consultancy brengt u support op niveau en down to earth.