a U

Onze partners Samen sta je sterk


Twigt HR Consultancy is uw partner op HR gebied. Op andere vlakken werken wij regelmatig samen met specialisten uit verschillende vakgebieden.

Veerkracht Consultancy
Veerkracht Consultancy is bij uitstek uw hulp bij het ontwikkelen van de veerkracht van medewerkers, van een organisatie. Niet alleen de inhoud van wat zij u te bieden hebben is toegespitst op uw organisatie, ook hun aanpak is dat. Veerkracht kan een substantiële bijdrage leveren aan uw organisatie.

Veerkracht Consultancy

SIER Activiteiten
Bij SIER Activiteiten kunt u terecht voor al uw Communicatie en Organisatie vraagstukken. Zij gaan er van uit dat iedere organisatie over eigen, unieke talenten beschikt. En zij bieden u de mogelijkheid uw talenten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

SIER Activiteiten

Leon's Boxing Gym
Managen, leidinggeven en boksen hebben veel met elkaar gemeen: je pakt de handschoen graag op;  je traint en wilt sparren; je stapt in de ring, je helpers staan in de hoek;  je incasseert en deelt uit… 
Boksen is goed voor je lichaam en geest, je moet licht en wendbaar zijn. Dit is goed voor iedere manager! Als manager moet je mentaal en fysiek sterk zijn, fit zijn. Je wilt graag hard trainen, je techniek, snelheid en voetenwerk verbeteren. Je wilt dit op een veilige en verantwoorde manier doen.
Ik train wekelijks op de boksschool van Leon Jansen. Ik houd dit al bijna 50 jaar vol dankzij de deskundige leiding van opeen volgende trainers. Leon’s Boxing Gym is gebouwd op de erfenis van bekende namen uit de bokssport: Theo Huizenaar, Bep van Klaveren, Aad en Leen Jansen, Aad Westerlaken, Rudi Koopmans, Don Diego Poeder.

Leon's Boxing Gym