a U

Werving en Selectie Een persoonlijke benadering


Vooruitdenken is ons motto, dat betekent dat wij de kandidaat waarnaar u op zoek bent al gevonden hebben. Het betekent ook dat wij u niet alleen de juiste kandidaat voorstellen, maar dat Twigt HR Consultancy tevens met u mee denkt over toekomstige personeelswijzigingen. Desgewenst kunnen wij u hier over adviseren en bieden wij een stuk begeleiding van de implementatie. Wij hebben korte en heldere communicatielijnen die gericht zijn op verbetering en advies voor een eerlijke prijs.

Wij werken uitsluitend op basis van Werving en Selectie in opdracht. Onze benadering is zeer persoonlijk zowel naar de opdrachtgever als naar de kandidaat en gebaseerd op een positieve grondslag.

De werving vindt uitsluitend plaats vanuit onze persoonlijke netwerken, op basis van no cure no pay. Omdat wij uitsluitend vanuit ons netwerk werven, kennen wij uw kandidaat altijd persoonlijk. Hierdoor kunnen wij effectief bemiddelen en snel schakelen. Doordat ons netwerk zo uitgebreid is, zijn dure abonnementen op vacaturesites niet nodig. Hierdoor kunnen wij u een concurrerende prijs bieden.

Twigt HR Consultancy kunt u op diverse wijze inzetten. Indien u behoefte heeft aan senioriteit op uw HR afdeling is dit mogelijk, tevens kunt u bij Twigt HR Consultancy ook terecht voor advies op medior niveau. Hierdoor is Twigt HR op bijna elke afdeling inzetbaar en is er voor ieder HR probleem een oplossing. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Twigt HR Consultancy inzetten is vooruitdenken.